Bøger

Ethvert budskab skal leveres med omtanke og indsigt

Jeg brænder for svære historier fortalt af mennesker, der tør stå ved, hvem de er, og jeg elsker, når mennesker stikker uden for rammen. Det bliver så uendeligt kedeligt, når vi alle prøver at ligne hinanden, og det er, når vi møder hinanden i ærlighed, at vi bliver klogere på os selv, på hinanden og på verden.

Jeg skriver bøger både i eget navn og i andres.  Og jeg elsker begge dele.
Jeg skriver de svære personberetninger og elsker interviewformatet, hvor flere mennesker slår ring om en særlig problematik og belyser den fra flere vinkler.
Jeg skriver store virksomhedsportrætter, som kan være længe undervejs, for når 50 års historie skal fortælles gennem de mennesker, der har skabt den, kræver det tålmodighed og omhu.
Og jeg hjælper dygtige mennesker med at skrive bøger, så deres budskaber når ud til verden. Det kan være en komplet bog forfattet på baggrund af interviews, eller det kan være en gennemskrivning af allerede forfattet materiale.

Det letlæste er mit kendetegn. For mig er en god tekst en, der flyder lige ind, uden at man skal stoppe op, læse igen eller undre sig.
Og så kan jeg godt lide at skrive noget, der rører, bevæger og flytter noget i læseren.

Jeg påtager mig gerne at stå for bogens samlede produktion med tekst, foto, grafik og tryk.

De svære historier
next_step_kvinde_forsiden 72792d1232042582057941c97b31e01f

Virksomhedsportrætter
imgres  CW DFD Bog

Ledelsesbøger
104644c0b76bc077602a371dc051b919  Ledergruppens Anatomi_Forside_Final[1]

ItemImage   imgres-2

Oversættelse
hemingway-et-liv-i-billeder